Blog

De-armouring čiže odzbrojovanie/rozpúšťanie emočného panciera je veľmi účinnou technikou vedomej práce s telom, pri ktorej dochádza k uvoľňovaniu aj veľmi starých, nevyjadrených emócií, ktoré spôsobujú napätie v tele, negatívne ovplyvňujú naše správanie a celkovo blokujú našu životnú energiu.

Vedeli ste, že niečo také jednoduché ako masáž prostaty môže mať obrovský vplyv na vaše zdravie? Áno, hovoríme o tej prostate, páni!

V dnešnom uponáhľanom svete sa často cítime vyčerpaní, izolovaní a hladní po pravom ľudskom spojení. Tantrická masáž, staroveké umenie intimity a dotyku, môže byť kľúčom k obnoveniu tejto stratenej väzby.

Príjemné chvíle strávené s partnerkou si chceme všetci užiť na maximum. Pokiaľ by to bolo možné, najlepšie, aby nikdy neskončili. Spoločné objatia, nežné dotyky, jemné bozky. To všetko dotvára takmer magickú chvíľu, ktorej sa nedokážeme nabažiť. Keď všetko nakoniec skončí erotickými hrami, je to dokonalá čerešnička na dokonalej torte.

Je sanskrtské slovo, ktoré znamená kruhovú energiu. Je základnou evolučnou siloučloveka. Táto energia čiastočne prúdi v každom z nás už od narodenia.